Direct Geslaagd helpt bij het afleggen van het theorie-examen Direct Geslaagd helpt bij het afleggen van het theorie-examen

Direct Geslaagd helpt bij het afleggen van het theorie-examen

Misschien heeft u in het verleden als eens het theorie-examen voor het rijbewijs afgelegd. Of misschien heeft u van een vriend of kennis wel een te horen gekregen hoe het theorie-examen er vroeger aan toe ging. Tegenwoordig is het een hele andere ervaring! Ook voor de nieuwe examens kunt u de cursussen van Direct Geslaagd gebruiken. U kunt zich eenvoudig inschrijven voor de cursus bij onze rijschool! In dit artikel leest u meer over de inhoud van het nieuwe examen anno 2019!

Nieuwe werkwijze in 2015

Vroeger werden alle examens afgenomen in een klas. Nu krijgt u een eigen plekje die wordt afgeschermd met tussenschotten. In 2015 zijn alle locaties van het CBR overgegaan op deze nieuwe manier van het afnemen van het examen. Elke deelnemer in het lokaal krijgt een eigen examen en deze kan op geheel eigen tempo doorlopen worden. Als u het antwoord op de vraag weet kunt u deze intoetsen. Als u het antwoord niet weet kunt op volgende klikken en deze vraag later nog een doorlopen. Op deze manier ervaart men een stuk minder zenuwen voor het examen. Wil je oefenen voor het examen? Rijschool Uniek Leiden kan je daarbij helpen.

Last van de omgeving

Gaat u binnenkort het theorie-examen afleggen? Houdt er dan rekening mee dat er nauwkeurig toezicht is op het afleggen van de toets. De reacties op de nieuwe vorm van toetsing is wel positief! Zij vertellen dat zij zich beter kunnen concentreren en minder bezig waren met invloeden uit de omgeving. Laat u niet intimideren door deze nieuwe examens vorm maar geniet er juist van! 

Altijd slagen!

Wilt u gegarandeerd slagen voor het theorie-examen? Dan is de cursus van Rijschool Zoetermeer een goede oplossing voor u! binnen een dag wordt u volledig klaargestoomd voor het afleggen van het examen. Met de cursus van een professionele rijschool is succes gegarandeerd!

Reageren is niet mogelijk.