Studio 139 nagelstyling en beautybehandeling Studio 139 nagelstyling en beautybehandeling

Studio 139 nagelstyling en beautybehandeling

Men kan kiezen voor nagelstyling en beautybehandeling bij Studio 139. Daar kan men terecht voor mooie nagels. Studio 139 levert daarbij de meest moderne middelen om voor schoonheid te zorgen. Een schoonheidsspecialiste kan je helpen met kwalitatieve merken als CND Shellac, CND Creative Nail Design, Hollywood Nails, Pronails en dergelijken. Dit zijn producten die voor nagelstyling bedoeld zijn.

Ook zijn er nog andere beauty artikelen zoals Blink, MYscara en Revebel hypoallergeen. Alles bij elkaar zorgt voor het beste resultaat. Kies om die reden voor onze nagelstudio waar men tevens schoonheidsbehandelingen kan krijgen. Met de expertise van Studio 139 zorgt men voor mooie handen en een goed verzorgd uiterlijk. Zo kan je verzorgd en wel een Cakesmash fotoshoot doen.

Nagels en diverse stijlen

Het is bij Studio 139 mogelijk om de nagels in diverse stijlen te laten behandelen. Zo kan je de lak af laten stemmen op sieraden voor vrouwen. Men kan kiezen voor gelnagels of voor acrylnagels. Deze zijn elk uniek in hun manier van aanbrengen. De eerste variant, die van acryl, maakt gebruik van een poeder en een vloeistof. Om deze te laten uitharden zal men het moeten laten drogen aan de lucht. Bij onze nagelstudio kan men ook voor nagelstyling kiezen met de acryl versie. Wanneer men deze aanbrengt heeft men Uv-licht of warmte nodig of deze te laten uitharden. Onze schoonheidsspecialisten kunnen je met deze behandelingen gloednieuwe glanzende nagels geven. Als je dat ook wenst kan je bij Studio 139 terecht om deze te laten plaatsen.

Wimpers en wenkbrauwen laten verzorgen

Het kan ook zo zijn dat je naast nagelstyling graag nog een beautybehandeling wil laten doen. Studio 139 levert de mogelijkheden om dat te bewerkstelligen. Zo kunnen de wimpers bijgehouden worden. Dat betekent dat er onder andere wimperextensions gegeven kunnen worden. En zo is het een optie om de wenkbrauwen te laten doen. Daarbij zal er gebruik worden gemaakt van threading waarbij een draadje wordt gebruikt om haartjes die te veel opvallen te epileren. Voor dergelijke schoonheidsbehandelingen kan men naar Studio 139 toe gaan.

Reageren is niet mogelijk.