Studio 139 Schoonheidssalon Studio 139 Schoonheidssalon

Studio 139 Schoonheidssalon

Ga naar Studio 139 de schoonheidssalon van Den Haag. Daar kan je allerlei soorten schoonheidsbehandelingen krijgen. Zo kan je je huid weer fris en stralend maken en kan je zorgen dat je weer een paar jaar jonger eruitziet. Verder kan je ook je nagels laten stylen met onze nagelbehandelingen. Dat geldt zowel voor teen- als vingernagels. Ook gezichtsharen als wimpers en wenkbrauwen kunnen bij ons behandeld worden.

Zorg ervoor dat je er weer mooi uitziet. Studio 139 schoonheidssalon kan je daarbij helpen. Zo kan je voor body waxing kiezen om alle ongewenste haren van je lichaam te verwijderen en verder kan je met onze nagelstyling op verschillende wijze een mooie glans meegeven aan je nagels. Wat je ook wilt je kan bij onze nagelstudio en schoonheidssalon terecht om er gezond en verzorgd uit te zien.

Schoonheidsbehandelingen

Wanneer je bij Studio 139 kiest voor schoonheidsbehandelingen dan krijg je altijd hypoallergene producten van ons. Onze schoonheidssalon let er goed op welk huidtype je hebt en daarom zal een schoonheidsspecialiste eerst een uitgebreide huidanalyse doen. Zo kunnen we de producten afstemmen op jouw wensen en je huidtype waardoor jij er een prettige ervaring aan overhoudt. Verder is de conditie van de huis ook van belang en daar houdt onze schoonheidssalon ook rekening mee. En verder is het mogelijk om een massage in combinatie met de schoonheidsbehandeling te nemen. We doen gewoonlijk drie behandelingen waarbij er gereinigd wordt, een huidanalyse gedaan wordt en exfoliatie gedaan wordt. Kom daarom gauw naar Studio 139.

Nagelbehandelingen

Ook voor nagelbehandelingen kan je bij onze schoonheidssalon Studio 139 terecht. Zo kan je bijvoorbeeld een gellak of shellac behandeling krijgen waarvan jouw nagels mooi zullen glanzen. Het is een op zichzelfstaande service en kan niet worden vergeleken met nagellak of gelnagels. Het verstevigt de nagel waardoor het goed in alledaags gebruik tot uiting komt. Ook kan er met nagelstyling voor gezorgd worden dat de conditie van je nagels goed is en er mooi uitzien. Ga daarvoor naar onze schoonheidssalon in Den Haag voor een nagelbehandeling.

Reageren is niet mogelijk.