3 tips voor een leuk en origineel bedrijfsuitje 3 tips voor een leuk en origineel bedrijfsuitje

3 tips voor een leuk en origineel bedrijfsuitje

Openbare bedrijfsruimte

Een bedrijfsuitje organiseren zorgt voor een betere band met alle werknemers. Er zijn veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Zo hou je een pubquiz en andere spelletjes of ga je met het team naar een escape room. Wil je binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? In dit artikel vertellen wij je een aantal goede tips voor een geslaagd bedrijfsuitje. 

Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk?

Met een bedrijfsuitje ga je een dag of soms een heel weekend op stap met het hele team. Een personeelsuitje zorgt voor een betere band met je collega’s. Je hebt namelijk gesprekken met elkaar die je niet op de werkvloer hebt. Dit is goed voor de sfeer op de werkvloer. Dit zorgt niet alleen voor meer gezelligheid, maar ook voor een betere productiviteit. Dat is iets wat ieder team graag wil. Een aantal tips voor een leuk en origineel bedrijfsuitje zie je hieronder. 

1. Naar een sportwedstrijk kijken

Sport is iets wat veel mensen verbindt. Hierom is het een leuk en origineel idee om met jouw team naar een sportwedstrijd te kijken. Overleg met het team welke sport zij het leukst vinden om naar te kijken en ga met z’n allen naar een wedstrijd. Zo kan je bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd kijken, maar ook naar een kickbokswedstrijd kijken. Sluit dit uitje af met een borrel en het personeelsuitje is zeker geslaagd.

Zwart wit foto kickboks wedstrijd

2. Doe een tv-programma na 

Er zijn tal van tv-programma’s die leuk zijn om na te bootsen met jouw team als bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan Ik Hou Van Holland, waar je met het team deze quiz speelt. Ook Expeditie Robinsons of Wie Is De Mol zijn goede opties om na te bootsen met jouw team op het personeelsuitje. Verschillende organisaties bieden dit soort activiteiten aan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf te organiseren. 

3. Een feestavond 

Naar een feestje gaan met je collega’s doe je misschien niet heel vaak. Regel hierom een feestavond met je collega’s voor het bedrijfsuitje. Regel een mooie feestlocatie, genoeg drankjes en hapjes en een dj voor de muziek. Om het extra leuk te maken, geef je dit feest in een bepaald thema. Dans en lach met elkaar op deze avond en je hebt gegarandeerd een leuke avond met het hele team. 

Een personeelsuitje organiseren is erg belangrijk voor de band met je collega’s. Kies één van deze besproken tips voor het bedrijfsuitje en je weet zeker dat het een geslaagd uitje wordt. 

Reageren is niet mogelijk.