Gebruik deze tips van Dental Center Fitgebit bij mondverzorging Gebruik deze tips van Dental Center Fitgebit bij mondverzorging

Gebruik deze tips van Dental Center Fitgebit bij mondverzorging

Heeft u last van uw gebit of worden u tanden geler? Dan heeft u waarschijnlijk te weinig aandacht besteed aan de mondverzorging in de laatste jaren. Daarom zetten wij in dit artikel een aantal tips op een rij voor u! Heeft u echt last van uw gebit? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Dental Center Fitgebit. Dental Center Fitgebit zal u snel helpen bij aanmelding, geen superlange wachtrijen dus! Tevens maken de specialisten van deze praktijk gebruik van de nieuwste behandelingsmethoden waardoor u binnen de kortste keren weer met een stralende lach naar buiten kan.

Reinigt u uw tong ook?

Weet u niet waar de ribbeltjes achterop het hoofd van de tandenborstel voor zijn? Dan is de kans groot dat u niet genoeg aandacht besteed aan het reinigen van de tong. De ribbeltjes zijn namelijk bedoeld om de tong te reinigen. U kunt hiervoor ook een speciale tongschraper kopen. Zorg ervoor dat u dit elke ochtend doet op plaque te verwijderen van de tong. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk frisse adem. Een slechte adem wordt namelijk vaak veroorzaakt door een grote hoeveelheid bacteriën die zich hebben genesteld op de tong.

Diepe reiniging

Appelazijn en citroensap houden uw tanden wit. Als u dus wittere tanden wilt kunt u elke ochtend even de mond spoelen met azijn of citroensap alvorens u de tanden gaat poetsen. Het zorgt er namelijk voor dat de vlekken op de tanden zullen oplossen, waardoor u tanden direct een stuk witter ogen. De vloeistof doodt ook schadelijke bacteriën die gaatjes veroorzaken. Win-Win dus!

Problemen aan het gebit?

Het is niet moeilijk om uw gebit gezond te houden. Is het kwaad echter al geschiet en heeft u last van gaatjes of andere problemen aan het gebit? Dental Center Fitgebit helpt u graag met het behandelen van uw tanden. Bij deze praktijk kunt u vrijwel direct terecht. Geen superlange wachtrijen dus.

Reageren is niet mogelijk.