Zo wordt u gegarandeerd fit met InMotion Health Zo wordt u gegarandeerd fit met InMotion Health

Zo wordt u gegarandeerd fit met InMotion Health

Merkt u dat u zich de laatste tijd een stuk minder vitaal voelt? Dan is het tijd om eens kritisch te kijken naar uw huidige levensstijl. De specialisten van InMotion Health helpen u graag met het verbeteren van uw fitheid. Door middel van advies op het gebied van sport en voeding worden u handvatten aangeboden om uw gezondheid te verbeteren. InMotion Health houdt daarbij tevens rekening met uw medische achtergrond. De personal trainers zullen u tevens voorzien van sportadvies dat past bij uw niveau. Om u alvast een handje te helpen zetten wij in dit artikel alvast een aantal tips op rij die bij kunnen dragen aan een gezondere levensstijl.

Slaap voldoende

Om een fit en gezond leven te bewerkstelligen is slaap essentieel. Als u veel sport heeft het lichaam rust nodig om de spieren te laten herstellen. Het is hierbij aangeraden om toch echt acht uur slaap per nacht te pakken. Soms vraagt dit erom dat u streng moet zijn voor uzelf. Zet op tijd die computer en televisie uit en zorg ervoor dat u niet teveel op de smartphone zit in bed. Deze rust zal er tevens voor zorgen dat u veel productiever bent op uw werk.

Ontspanning?

Veel mensen zitten uren per dag. Of ze nou tv kijken, op de computer bezig zijn of  op het kantoor zitten. Zitten lijkt misschien ontspannen en energiebesparend maar het tegendeel is waar. Probeer is te kiezen voor een wandeling of een stuk fietsen. U zult zien dat deze activiteiten u een stuk fitter gevoel zullen geven als bankhangen!

Advies nodig?

Het omgooien van uw levensstijl kan best lastig zijn. Het lichaam zit namelijk vast in patronen en houdt er eigenlijk niet van om nieuwe gewoonten aan te leren. U zult een stuk meer gemotiveerd zijn als u persoonlijke begeleiding heeft in de vorm van een personal trainer. Of als u graag de gezondheid van uw huid wilt verbeteren kunt u alles vinden bij Huidzeker. Kies dan ook voor een samenwerking met InMotion Health of Huidzeker als u definitief fit en gezond wilt worden.

Reageren is niet mogelijk.