Uitje met een groep? – onbeperkt wokken! Uitje met een groep? – onbeperkt wokken!

Uitje met een groep? – onbeperkt wokken!

Hartstikke gezellig, dat is wat onbeperkt wokken is. Een uitje is nog veel leuker als je ook heerlijk kan wokken en alles kan eten wat je wil. Het makkelijkste en meest ontspannen uitje is dan ook naar een wok restaurant. De werkwijze van wok restaurants is simpel en tussen de vele gerechten vindt iedereen van de groep genoeg lekkers. Met een uitgebreid aanbod aan arrangementen kan je bij verschillende locaties van wok restaurants terecht.

Werkwijze en gerechten

De werkwijze in wok restaurants is eigenlijk altijd ongeveer hetzelfde. Men zit allemaal aan relatief grote tafels, omdat er nou eenmaal vooral grotere groepen komen wokken. Met deze reden is het ook in een grote ruimte, vaak buiten het stadscentrum, zodat het eten relatief goedkoop kan worden aangeboden. Er is sprake van selfservice, waarbij gekozen kan worden uit een van de vele soorten gerechten zoals wokken, Italiaans en frituur. Daarnaast zijn er regelmatig spectaculaire desserts zoals chocoladefonteinen of all-time classics als cheesecakes en brownies. Genoeg om je vingers bij af te likken dus!

Arrangementen en locatie

De arrangementen die doorgaans bij wok restaurants worden aangeboden zijn op basis van de volgende tijdsduren:

  • 1,5 uur
  • 2 uur
  • 2,5 uur
  • 3 uur

Hoe langer je blijft zitten, hoe hoger de prijs per persoon, al zijn deze prijsverschillen klein, waardoor veel mensen er vaak voor kiezen langer bij het wok restaurant te blijven zitten. Een ander arrangement is letterlijk onbeperkt wokken. Er is dan geen tijdslimiet en iedereen kan zo lang eten als hij wil. Dit kost wel redelijk wat extra. Een goede combi die daarmee te maken is, is vroeg beginnen met eten, wat vaak ook goedkoper kan, omdat het dan nog niet druk is. Op deze wijze wokken, met de hiervoor genoemde werkwijze en gerechten, is natuurlijk geweldig, en kan heerlijk bij Eastern Plaza, dus maak direct een afspraak.

Reageren is niet mogelijk.