Wereldrestaurant Beverhof en hoe u varkenshaas uit de oven bereidt Wereldrestaurant Beverhof en hoe u varkenshaas uit de oven bereidt

Wereldrestaurant Beverhof en hoe u varkenshaas uit de oven bereidt

Heeft u zin in eens heerlijk stukje varkenshaas uit de oven? Dat komt goed uit! in dit artikel zullen wij u namelijk uitleggen hoe het bereiden van een stuk varkenshaas uit de oven in zijn werk gaat. Geen oven in huis of geen zin om te koken? Dat geeft niets! Bij Wereldrestaurant Beverhof kunt u namelijk nog steeds genieten van een heerlijk stukje varkenshaas! Neem een kijkje op de website van het https://wereldrestaurantbeverhof.nl/ om een tafel te reserveren! 

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is belangrijk als u vlees gaat bereiden. Is uw varkenshaas niet helemaal egaal qua dikte? Dan is het verstandig om  de dunne kant van het haasje op te binden en vast te maken met wat keukengaren. Op deze manier zal de garing van het vlees evenredig plaatsvinden. Haal de varkenshaas overigens wel een half uur voordat u deze gaat bereiden uit de koelkast. Zo zorgt u ervoor dat het vlees niet zal gaan schrikken in de pan of oven. Voeg daarna nog wat kruiden toe aan het vlees. Zout en peper is bij goede stukken vlees meestal al voldoende.

De oven in

Verwarm de oven op 180 graden Celsius en braad het vlees eerst in pan. Zodra het vlees mooi bruin is en aan alle kanten is dichtgeschroeid, leg je het in een braadslee in de voorverwarmde oven. Voeg een klontje boter toe als u het uitdrogen van het  vlees wilt voorkomen. Na 10 tot 15 minuten zullen de haasjes mooi rosé zijn. 

Toch geen zin om te koken?

Is het bereiden van de varkenshaas toch net te veel werk voor u? Dat is geen probleem. Bestel hier uw sushi take away of u kunt alsnog genieten van de lekkerste stukken varkenshaas bij Wereldrestaurant Beverhof. Dit restaurant werkt volgens een all-you-can-eat concept. Dit restaurant is geschikt voor het gehele gezin. Er is zelf een kinderspeelhoek en kinderbuffet aanwezig!

Reageren is niet mogelijk.