Waarom Floor Mediation inschakelen? Waarom Floor Mediation inschakelen?

Waarom Floor Mediation inschakelen?

Wanneer je een conflict hebt op werk of gaat scheiden is het slim om Floor Mediation in te schakelen. Dit is namelijk een bedrijf die ervoor gaat zorgen dat het conflict opgelost gaat worden of de scheiding vlekkeloos gaat verlopen. In dit artikel wordt duidelijk waarom je nou moet kiezen voor Floor Mediation

Goed geschoold

De eerste reden waarom je Floor Mediation in moet schakelen is doordat ze veel kennis hebben. De desbetreffende persoon heeft rechten gestudeerd en daardoor kent ze de artikelen die ze moet weten voor een scheiding of een arbeidsconflict. Daarnaast heeft de coach een studie afgerond op Hbo-niveau omtrent coaching. Daarnaast heeft deze mevrouw jarenlange ervaring in de dienstensector waardoor ze precies weet hoe ze om moet gaan met werkgever en werknemers. 

Je bent zelf aan het woord

Wanneer je in een conflict zit met een andere persoon ga je zelf het gesprek voeren. Doordat je zelf aan het woord bent kan je alles wat op je hart ligt luchten. Eerst is de ene partij aan het woord en mag ongestoord zijn verhaal doen. Wanneer die persoon klaar is mag de andere partij zijn verhaal doen. Doordat iedere partij uit mag praten is de kans vele mate groter dat beide partijen elkaars standpunten zullen gaan begrijpen. Nadat iedere partij zijn zegje heeft gedaan gaat er samen met de coach gesproken worden en wordt er gezocht naar een oplossing. Het wordt een gesprek waar iedere partij zich op zijn gemakt voelt. 

Het beste resultaat

Door een mediator zoals Floor Mediation in te schakelen is de kans op slagen het grootst. Het is namelijk belangrijk dat beide partijen tevreden zijn met het geboekte resultaat. En de grootste kans om beide partijen tevreden te houden is door middel van Floor Mediation. Wacht daarom niet langer en schakel Floor Mediation vandaag nog in!

Reageren is niet mogelijk.