Basiq Group maakt zo zonnepanelen voor u schoon Basiq Group maakt zo zonnepanelen voor u schoon

Basiq Group maakt zo zonnepanelen voor u schoon

Het schoonmaken van zonnepanelen kan een best een ingewikkelde klus zijn als u niet weet waar u aan begint. Veel mensen hebben er namelijk moeite mee om op hoogte te werken. Daarom kiezen veel mensen ervoor om dit werk te laten doen door Basiq Group. Basiq Group is namelijk een partij die deskundig maatwerk biedt voor zijn klanten. Bijkomend voor van een samenwerking met Basiq Group is dat het bedrijf gebruik maakt van schoonmaakmiddelen die het milieu niet belasten. U maakt dus een super milieubewuste keuze! In dit artikel vindt u een aantal tips voor het schoonmaken van zonnepanelen. 

De eerste stappen

Inspecteer uw zonnepanelen regelmatig. Het kan namelijk zo zijn dat de zonnepanelen er een flinke hoeveelheid vogelpoep op uw zonnepanelen zitten. Als er veel poep op uw zonnepanelen zit kan dit er al snel voor zorgen dat u ongeveer 2 tot 5% verlies in rendement van uw zonnepanelen kunt verwachten. Als u deze viezigheid niet ziet en u kunt zonder risico uw dak betreden? Dan kunt u de zonnepanelen schoon maken met de tuinslang.Dit is niet de allerbeste manier om de panelen schoon te maken maar zal wel bijdragen een beter rendement vanuit de zonnepanelen. Lukt het u niet om op het dak te komen? Dan kunt u de hulp van Basiq Group wel gebruiken!

Vervolgens

Reinig de zonnepanelen bij voorkeur in het voorjaar. U kunt dan in de lente en zomer met volle teugen genieten van het rendement dat uw zonnepanelen opleveren. De reiniging van de panelen zelf moet u doen als er weinig zon staat. Bijvoorbeeld in de ochtend of avond.

Zonnepanelen laten schoonmaken

Heeft u moeite met het schoonmaken van de zonnepanelen omdat deze zich  bijvoorbeeld op een puntdak bevinden? Dan is Basiq Group de samenwerkingspartner voor u! Basic Group heeft oog voor de levensduur van uw zonnepanelen! Win-win dus.

Reageren is niet mogelijk.