Kranen vanuit de groothandel Kranen vanuit de groothandel

Kranen vanuit de groothandel

Wanneer u echt aan de slag wilt gaan met het aansluiten van kranen als een professional is het mogelijk om bij onze webshop al uw benodigheden daarvoor aan te schaffen. Alle kranen rechtstreeks vanuit de groothandel, u kunt de volledige warm waterkringloop in uw huis aanleggen met het juiste installatiemateriaal en de juiste gereedschappen. Daarnaast is het mogelijk om alles voor uw sanitair te bestellen.

Zo is het mogelijk om uw badkuip bij ons te halen, maar ook douchebakken en zelf de douchegoot zelf. Voor andere onderdelen zoals wastafelmeubels en zelfs complete badkamer zijn bij ons te verkrijgen. Kom daarom eens op de website van Loodgietshop.nl kijken en zie wat wij voor u hebben aan loodgieterspullen om uw huis helemaal zelf mee in te richten. Wilt u dus uw wastafelkraan of boiler zelf plaatsen dan gaat u naar Loodgietshop.

CV ketel zelf installeren

In het geval dat u zelf uw CV ketel wilt installeren is het zaak dat u bij een goede loodgieterswinkel uw installatiematerialen en gereedschappen haalt. Wij halen alles vanuit de groothandel, inclusief de CV en de kraan voor uw warm water. U kunt bij ons allerlei varianten verkrijgen. Zo zijn er HR gaswandketels van Vaillant te koop, maar evenzo zijn er elektrische boilers beschikbaar en hele aansluitpakketten voor uw CV ketel.

Aparte onderdelen zoals een rookgaspijp en de afvoerpijp ervan zijn bij Loodgietshop.nl te halen. Mocht u onverhoed toch last hebben van condens dan zijn er nog onze condenspompen beschikbaar. Ook voor automatische ontluchting of voor handmatige ontluchters bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Loodgietshop zijn tevens expansievaten en ook aftapkranen voor de centrale verwarmingsketel verkrijgbaar.

Loodgieter benodigdheden voor de radiator

Loodgietshop levert tevens aansluitmogelijkheden voor uw radiator, direct vanuit de groothandel. Het installeren van een CV ketel is een ding. Het correct afstellen en verbinden met de radiatoren en de rest van de centrale verwarming is een tweede. Daarom bieden we genoeg metalen verloop- en hoekstukken om alle delen van uw woning te kunnen bereiken. Voor warm water bieden wij kranen voor in de keuken en wastafelkranen voor in de badkamer.

Ook voor de aankoop van individuele radiatoren bent u bij Loodgietshop.nl op de perfecte locatie. Zo verkopen wij standaard radiatoren, maar ook elektrische verwarming en speciale handdoek radiatoren. Neem een kijkje in onze webshop waar u alle kranen kunt kiezen vanuit de groothandel.

Reageren is niet mogelijk.