Op basis van wat kies ik een relatiegeschenk? Op basis van wat kies ik een relatiegeschenk?

Op basis van wat kies ik een relatiegeschenk? 

Bedrijfscadeaus producten kunnen worden vervaardigd in alle vormen, kleuren en maten en de meeste van de bedrijfscadeaus ideeën zijn gemaakt om zo veel mogelijk aan te passen aan de eisen van de klanten. Als u een aantal unieke relatiegeschenken van een bepaald ontwerp wilt produceren, zult u waarschijnlijk in staat zijn om een leverancier te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Met een overvloed aan relatiegeschenkideeën op de markt die u grondig verwennen voor de keuze, moet het geven van relatiegeschenkproducten gebaseerd zijn op de relatie met de klant. De Pennenboer helpt u graag bij het uitzoeken van het perfecte cadeau. 

 

Smaak en voorkeuren

Ken de persoonlijkheid van uw klant, de voorkeur en afkeer van uw klant. Zo is het makkelijker om rekening te houden met hun persoonlijke smaak en voorkeuren bij het doornemen van bedrijfsideeën. Zo’n zinvolle daad van het geven van een passend persoonlijk relatiegeschenk zal hoogstwaarschijnlijk resulteren in een kwaliteitsvolle wederzijdse reactie van de klant. Het is natuurlijk logisch om uw klant geen wijnpakket op te sturen als u weet dat deze eigenlijk helemaal niet van wijn houdt! 

 

Personaliseren

Gepersonaliseerde relatiegeschenken kunnen het de kwaliteit van oprechtheid geven. Het graveren van hun naam op een vulpen, bijvoorbeeld, maakt het geschenk zo veel persoonlijker en bijzonderder voor de ontvanger. Een andere mogelijkheid katoenen tassen bedrukken. Bij veel klanten van De Pennenboer is dit een populair geschenk en wordt het vaak in combinatie met het logo van het bedrijf gedaan.

 

Budget

Blijf binnen uw budget. Vermijd het geven van al te overvloedige geschenken. Extravagante cadeaus kunnen soms ook worden gezien als omkoping, dus zorg ervoor dat u heel voorzichtig met die lijn omgaat. Afhankelijk van uw budget kunt u kijken naar welke geschenken het beste bij u past. Natuurlijk is het ook afhankelijk van de oplage die u besteld. Als u slechts 10 producten laat bedrukken, dan is het per stuk een stuk hoger dan bij een bedrukking van 100 producten. 

 

Het niveau van de relatie

De aard van de relatiegeschenken en de wijze waarop deze aan de klanten moeten worden gegeven, hangt af van het niveau van de zakelijke relatie die u met hen heeft opgebouwd. Verwen uw klanten extra die al jarenlang klant zijn, zo voelen zij zich nog specialer.

Reageren is niet mogelijk.