Hoe wordt men met online zoekmachine optimalisatie beter in Google geïndexeerd? Hoe wordt men met online zoekmachine optimalisatie beter in Google geïndexeerd?

Hoe wordt men met online zoekmachine optimalisatie beter in Google geïndexeerd?

Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor de online bewustwording van websites en webshops. Maar hoe zorgt Online Zoekmachine Optimalisatie voor de indexering in Google? Waar word je op geïdentificeerd door het algoritme van Google?

Indexering in Google

Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor de indexering van website en webshops in Google, voor ondernemingen die dit uitbesteden. Want steeds meer ondernemingen realiseren zich dat een website of webshop alleen niet genoeg is, je zult er ook aan moeten toegeven dat je online ‘’awareness’’ creëert. Dit is namelijk meer werk dan de meeste ondernemingen zich realiseren, daarom worden de online activiteiten doorgaans uitbesteed aan marketing agency’s zoals Online Zoekmachine Optimalisatie. Maar op welke onderdelen indexeert Google nu eigenlijk websites?

Domain authority

Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt ervoor dat de domain authority van een website wordt vergroot in de online zoekmachine Google. Want hierdoor wordt een website geïndexeerd in Google. Een domain authority is namelijk een getal tussen de 0 en 100, hieruit kan worden opgemaakt hoeveel linkkracht de website bezit. Als je kijkt naar bol.com, dan zul je zien dat de website een Domain authority heeft van 91. Dit komt namelijk doordat er heel veel websites zijn die doorlinken naar de website. Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt op zijn beurt weer voor dat websites en webshops een hogere domain authority hebben, waardoor deze websites en webshops ook beter worden geïndexeerd in Google, maar waar kijkt het algoritme nog meer naar?

Page authority
Online Zoekmachine Optimalisatie zorgt ervoor dat de page authority van een website wordt vergroot in de online zoekmachine Google. Dit betekend dat er word gekeken naar hoeveel linkkracht er actief is op verschillende pagina’s op een website of op webshop. Daarom wordt de focus doorgaans gelegd  op de domain authority van een website, dit is ook het focuspunt wat Online Zoekmachine Optimalisatie gebruikt. Als je als onderneming ook beter gevonden wilt worden via Google, wacht dan niet langer en neem contact op met Online Zoekmachine Optimalisatie voor een betere online vindbaarheid!

Reageren is niet mogelijk.