Langzaam maar zeker, definitief hoog in Google Langzaam maar zeker, definitief hoog in Google

Langzaam maar zeker, definitief hoog in Google

Het is altijd beter geweest efficiënt te werken om zo verder te komen. Dat geldt zeker voor SEO (Search engine optimalisation) of zoekmachine optimalisatie om hoog in Google te komen. Er kan natuurlijk voor SEA (Search engine advertising) gekozen worden, maar dit kost een hoop meer geld en het rendement duurt maar zo lang er nieuw geld ingepompt wordt. Het duurt met SEO weliswaar langer om bovenaan in Google te komen, maar wanneer uw website daar bovenaan staat, dan staat hij hier veel beter en langer.

SEA, snel en ineffectief

Search engine advertising, of Zoekmachine adverteren, houdt in date er betaald wordt om bij bepaalde zoekwoorden die bij uw product of dienst passen, bovenaan in Google komt te staan. Hoog in Google staat u op deze manier relatief snel, maar er wordt een advertentie icoontje weergegeven bij uw link en er zullen hierdoor veel mensen niet op uw website klikken. Hoog in Google staan is in dat geval niet zo effectief en definitief als het zou kunnen zijn.

SEO, structureel naar de hoogste plekken in Google

SEO staat voor Search engine optimalisation en wordt ingezet om hoog in Google te komen staan. In het Nederlands staat dit ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Door in de eerste plaats on-page aspecten op te pakken zoals technische optimalisatie en content, wordt ervoor gezorgd dat Google alles op de website kan analyseren en direct weet waar uw website over gaat en waar in de resultaten hij hoog in Google geplaatst kan worden. Bovenaan in Google komt u niet met alleen on-page optimalisatie, daarvoor is ook off-page optimalisatie nodig. Hiermee wordt de autoriteit van uw website verbeterd en wordt door middel van linkbuilding het vertrouwen in de website ook beter. Met een online marketingbureau als SAM Online Marketing, kan er gegarandeerd worden dat uw website uiteindelijk, definitief hoog in Google komt te staan!

Reageren is niet mogelijk.