Online SEO specialist verbetert clicks op uw website Online SEO specialist verbetert clicks op uw website

De positie waarin u verschijnt in zoekmachines zijn erg belangrijk voor het aantal bezoekers dat u op de website zal trekken. Daarom kiezen veel bedrijven voor het inhuren van een online SEO specialist. Een Online SEO Specialist kan u binnen een periode van een aantal maanden al in de hogere posities krijgen binnen de zoekmachine Google. een Online SEO Specialist geeft op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek een advies over interessante zoekwoorden. In dit artikel bespreken we het effect van een hogere positie in de zoekmachine Google.

Doorklikratio’s

Uit een onderzoek uit 2010 blijkt dat de doorklikratio’s van de eerste zoekresultaten verreweg het grootste zijn. De eerste positie zal ervoor zorgen dat ongeveer 35% van de zoekers op uw website terecht komt. Voor positie 2 Geldt een percentage van 12,5% en voor positie 3 is dit 9,5%. Het scheelt dus enorm op welke positie u staat.

Zoektermen

Als u besluit in zee te gaan met een online SEO specialist zal dit ervoor zorgen dat u wordt voorzien van een uitgebreid zoektermenonderzoek. De online SEO specialist zal u informeren over de zoekvolumes die bij bepaalde zoektermen horen. Op deze manier kunt u met bovenstaande percentages kunnen berekenen hoeveel bezoeker u kunt verwachten op uw website. Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook een overzicht van uw conversiepercentages. Met deze percentages kunt u berekenen hoeveel afspraken of bestellingen u kunt verwachten.  Houdt er rekening mee dat u met bepaalde zoektermen meer conversie kunt verwachten. Kleine verschillen in de zoekwoorden leveren hele verschillende conversieratio’s op.

Uw website laten optimaliseren

U kunt u website eenvoudig laten optimaliseren voor zoekmachines door middel van een samenwerking met De Online SEO specialist. Deze specialist zal uw website geschikt maken voor een hogere vindbaarheid binnen zoekmachines. Op de website van de Online SEO specialist kunt u eenvoudig uw website laten checken op het gebied van SEO.

Reageren is niet mogelijk.