Aurora hotelboot Aurora hotelboot

Aurora hotelboot

Bent u van plan om een nacht te slapen op een hotelboot Rotterdam? Dan kunt u bij ons op Aurora hotelboot Rotterdam overnachten. We bieden kamers aan voor mensen die van luxe houden en graag midden in de binnenstad willen zijn. De slaapkamers die we aanbieden zijn vier in totaal. En beschikken over veel faciliteiten.

Zo kan men op ons hotelschip in Rotterdam verschillende opties kiezen. Het is mogelijk om een tweepersoonsbed te reserveren, maar ook eenpersoonsbedden zijn beschikbaar in ons cruiseschip. Het ligt vlakbij het centrum van het pittoreske Schiedam en is makkelijk bereikbaar per watertaxi. Er bevinden zich nog tal van bezienswaardigheden in de buurt van onze hotelboot in de regio van Rotterdam.

Als men liever aan het vaste land overnacht kan men bij Golden Green Hotels terecht. Daar zijn luxe faciliteiten en genoeg manieren om te ontspannen.

Overnachten op een boot in Rotterdam

Men kan heel eenvoudig overnachten op ons mooie hotelschip in Rotterdam. We bieden bed & breakfast aan in het hartje van Schiedam. We liggen aan wal tussen de bekende molen genaamd Nolat en de bijbehorende distilleerderij. Het is gevestigd in een rustige omgeving. Dat betekent dat u overdag gezellig op stap kunt gaan en de vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. En daarnaast kunt u ’s nachts dus heerlijk slapen zonder gestoord te worden in uw nachtrust. Verder zijn er bij onze hotelboot te Rotterdam nog ontelbare winkelgelegenheden, musea die men kan bezoeken en eetgelegenheden. Er is dus zat te doen op een dag wanneer men hier vertoeft. Wilt u dus het Stedelijk Museum Schiedam, het Nationale Jenever Museum bezoeken of wil men per watertaxi naar het shopgedeelte van de stad? Overnacht dan bij ons mooie hotelbootje.

Faciliteiten bij onze hotelboot

Er zij verschillende faciliteiten bij onze hotelboot in Rotterdam. Zo kunt u van de taxi die via de kanalen gaat gebruikmaken. Verder ligt ons schip in de buurt van restaurants en cafés  die broodjes, koffie, thee, hapjes en buitenlans eten serveren. Als men dus een weekendje weg wil kan men op onze hotelboot Rotterdam terecht.

Reageren is niet mogelijk.