Wat leer je in een workshop? Wat leer je in een workshop?

Wat leer je in een workshop?

Van experts kunnen we veel leren… Dat is iets wat vast staat.
Maar waar kunt u nu leren hoe u de perfecte burgers maakt voor in de zomer?
En wat is de beste manier om spareribs te bereiden?
En waar leert u het vlees niet aan te laten branden op de meest effectieve manier?

Soorten workshops

Onze barbecuespecialisten bestaat uit verschillende experts met passie voor het vak. Voor de cursus hebben wij door Weber gecertificeerde Grill Masters ter beschikking, zodat u leert van echte kenners. Zij leren u de fijne kneepjes van de wereld van het barbecueën.

Daarnaast bieden we ook een workshop aan genaamd Business Grill Academy en de Premium Business BBQ workshop. Daarin werken we samen met u en creëren hier zelfgemaakte culinaire hoogstanden. De kracht zit hem in het zelf creëren van uw lunch of diner met uw medewerkers of klanten. Ook werken we samen met wijn- en bierwinkels die de wijn/bier kunnen verzorgen tijdens de barbecue.

We bieden zelfs een workshop aan voor kinderen, zodat ook zij de fijne kneepjes kunnen leren door actief mee te doen. Hierin creëren we een leerruimte in de keuken voor de kinderen waar ze alles leren over barbecueën.

Wat leert u tijdens de workshop?

Tijdens de drie uur durende cursus staat u zij aan zij met de experts aan de grill. Ze laten u mee doen en bieden hulp als het nodig is. Het gaat om doen! Ze leren u de perfecte basis aan om zelf te kunnen grillen tijdens uw tuinfeestje. Ze zorgen ervoor dat u nooit meer verbrand vlees aflevert bij uw vrienden, familie, kennissen of buren.

Tijdens de workshop leert u de meest gebruikte technieken voor het barbecueën en ontvangt u ook nuttige tips voor het gehele proces van de barbecue. Denk hierbij aan:

  • Aansteken
  • Praktische accessoires
  • Onderhoud
  • En nog andere handige tips voor het barbecue seizoen

Zodoende kunt u in de zomer het schort om doen, wetende dat u er helemaal klaar voor bent.

Waar werken we mee?

Voor de workshop werken we met Weber en Big Green Egg als topmerken in de BBQ-wereld. Tijdens de Big Green Egg workshop en de Weber Classic BBQ-workshop hanteren we drie verschillende niveaus: starters, beginners en gevorderden.
De starters kunnen zich aanmelden voor de Weber Classic BBQ workshop en krijgen een hapje en een drankje voor bij het grillen. De beginners en gevorderden volgen de Grill Academy en leren hier alle ins en outs van het barbecueën.

 

De Grill Academy verzorgen we op verschillende locaties:

  • Delft
  • Leidschendam
  • Amsterdam-Zuid
  • Monster
  • Valkenburg
  • Of uw eigen locatie

We bieden dus op veel locaties onze workshops aan in samenwerking met onze BBQ experts. Bent u geïnteresseerd in een leerzame workshop met vrienden, collega’s of klanten?

Reageren is niet mogelijk.