Jazzballet Helmond Jazzballet Helmond

Jazzballet Helmond

Wil je jazzlessen nemen? Bij onze dansschool kan je jazzballet in Helmond volgen. Je kan je met hulp van een ervaren danser ontwikkelen tot een hoog niveau. Deze brengt je stap voor stap de choreografie bij en helpt je met het ontwikkelen van techniek en houding. Je kan jazzballet in Helmond bij ons direct uitproberen door een gratis proefles te volgen.

Naast jazzlessen kan men nog andere danslessen bij ons nemen. Zo kan men leren dansen in de stijl van streetdance en in de vorm van breakdance. Er zijn dus tal van danslessen die men in onze dansschool kan krijgen. Evenzo is het mogelijk om groepslessen te ontvangen van onze dansleraren. Je kan dan in groepsverband fit en gezond blijven. Voor jonge kinderen is er ook een optie dansles te volgen, dat heet Kinderdans. Mocht je dus jazzballet in omgeving Helmond willen beoefenen of wat anders, dan ben je bij ons altijd welkom.

Wat jazzballet is

Jazzballet is een bijzonder expressieve en vrije wijze van dansen. Het komt oorspronkelijk uit het klassieke ballet. Het grote verschil is dat de bewegingen en de muziek vele malen losser zijn. Er wordt gebruik gemaakt van enkele isolatietechnieken en combineert verschillende stijlen. In de training in jazzballet voor Helmond komen al deze elementen terug en leer je gaandeweg alle technieken en houdingen kennen. In onze dansschool krijg je er echter nog meer bij. We letten tevens op je ontwikkeling om ervoor te zorgen dat je op een leuke en effectieve wijze leert. En verder krijg je bij jazzballet lessen in Helmond ook ondersteuning op het gebied van gezondheid, fitheid en sociale interactie.

Leer meer kennen

Wil je meer weten over jazzballet in regio Helmond of ben je geïnteresseerd in dansen in het algemeen? Dan kan je op onze website daarover alles vinden. Ook als jouw zoon of dochter interesse heeft in een van onze dansstijlen kan je daarover meer te weten komen. Neem daarom gauw een kijkje bij onze dansschool voor jazzlessen voor Helmond.

Reageren is niet mogelijk.