De weg op met Atlas Fietsen De weg op met Atlas Fietsen

De weg op met Atlas Fietsen

Wanneer je een fiets bij Atlas Fietsen hebt gekocht ben je natuurlijk zo blij als een kind. Je hebt een fiets van een topkwaliteit gekocht en wilt hier graag mee gaan fietsen. Wat veel mensen vergeten is dat je ten alle tijden jezelf veilig moet vervoeren of de weg. Mensen met een nieuwe fiets vergeten vaak hoe dit in zijn werking gaat en daarom is dit artikel geschreven. Dit artikel geeft inzichten in hoe je veilig kan fietsen. Dus heb je een nieuwe fiets gekocht bij Atlas Fietsen lees dan verder. 

Regels

Wanneer je een fiets bij Atlas Fietsen hebt gekocht is het belangrijk dat je alle regels nog naleeft. Veel mensen vergeten nadat ze een nieuwe fiets hebben volgens de regels te fietsen. Dit komt vaak doordat ze veel sneller van a naar b gaan en daarnaast veel lol hebben op hun nieuwe fiets. Het is belangrijk ten alle tijden op het fietspad te rijden. Daarnaast is het belangrijk om je hand uit te steken wanneer je afslaat. Dit moet zodat de andere weggebruikers op tijd weten welke kant je op gaat. Het is belangrijk om nogmaals op het internet de regels omtrent fietsen door te nemen. Veel mensen weten namelijk niet meer precies hoe dit in zijn werking gaat. 

De fiets

Wanneer je een nieuwe fiets hebt gekocht bij Atlas Fietsen hoef je deze alinea niet te lezen, want dan is je fiets in orde. Wanneer je een fiets elders hebt gekocht is het slim om een aantal dingen te controleren. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, verlichting, versnellingen en de banden. Het is belangrijk dat alle aspecten van de fiets naar behoren zijn zodat je veilig over de weg kunt rijden. Wanneer je dit niet zelf kunt maken is het slim om naar een fietsenwinkel te gaan om je fiets te repareren.

Reageren is niet mogelijk.