Hoe gaat u om met zwerfafval? Hoe gaat u om met zwerfafval?

Hoe gaat u om met zwerfafval?

COF Europe is de specialist op gebied van afval, wanneer u last heeft in uw gemeente van ongewenst straat afval? Dan is COF Europe de partij die u nodig heeft om deze ongewenste praktijken in te dimmen. Maar hoe kan je zwerfafval tegen gaan?

Ruim je rommel eens op!

Steeds meer mensen komen tot de realisatie dat er steeds meer rommel op straat wordt achter gelaten, dit is niet allelen voor mensen, maar ook voor de lokale gemeentes een doorn in he toog. Want er is natuurlijk niks smeriger dan een, van origine, groen speelveld wat bedolven is onder de rommel, doorgaans omdat mensen te lui zijn om hun rommel op te ruimen. Je ziet steeds vaker dat mensen elkaar op dit wangedrag aanspreken, wat volkomen logisch en meer dan terecht is. Want als je thuis klaar bent met eten, dan ruim je ook netjes je spullen op. Dit is natuurlijk ook hoe mensen horen om te gaan met hun afval buitenshuis. Maar hoe kan je als gemeente, recreatiepark of attractiepark, hier nu daadwerkelijk iets aan doen?

Zorg voor de juiste middelen

Als u als gemeente of onderneming het zat bent om zwerfafval aan te treffen, dan is de juiste aanpak van het probleem gewenst. Het is natuurlijk bijzonder frustrerend als mooie plaatsen die voor rust zouden moeten zorgen, worden omgetoverd tot een openbare vuilnisbelt. Als je dit wilt tegen gaan dan is het handig om vuilnisbakken te plaatsen die de grote aantallen zwerfafval aankunnen. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat er minder zwerfafval achterblijft op straat. Dit zorgt er namelijk ook voor dat mensen kunnen blijven genieten van een schone omgeving, want niemand wil op een vuilnisbelt wonen. Als zwerfaval voor u ook een doorn in het oog is, wacht dan niet langer en neem direct contact op met de specialist!

Reageren is niet mogelijk.