Matrasbeschermers voor kinderen Matrasbeschermers voor kinderen

Matrasbeschermers voor kinderen

Een goede matrasbeschermer voor kinderen is onmisbaar in een ledikant of kinderbed. Matrasbeschermers zorgen voor een beschermende laag die verhindert dat vocht en vuil zich tot een matras doordringt. Op die manier blijft een bed fris en kan het makkelijk worden verschoond. Een ander voordeel van zo’n hoes is dat het vroegtijdige slijtage voorkomt.

Om een matras te beschermen biedt Koalabedding diverse middelen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze in normale matrasbeschermers en waterdichte. Er zijn verschillende afmetingen te verkrijgen en er zijn er met verschillende eigenschappen zoals noppen om een matras aan de onderkant bescherming te bieden. Hierin heeft men overigens de keuze uit tal van merken die hoogwaardig kinderbeddengoed aanbieden voor ouders en hun kinderen. Koalabedding heeft qua matrasbeschermers tevens een eigen huismerk waar men ook gebruik van kan maken.

Molton matrasbeschermers

Iedere kinderkamer heeft een bed met een molton matrasbeschermer nodig. De eigenschappen van dit materiaal lenen zich uitstekend als beschermer van een matras. Deze stof bestaat uit verruwd katoen wat daardoor zeer goed vocht en vuil op kan nemen. Hierdoor voorkomt men dat dit in het matras terechtkomt en het zodoende fris blijft. De dikte van de molton matrasbeschermer zelf heeft ook nog een voordelige werking. Dit remt namelijk de slijtage af die veroorzaakt wordt door een kind dat beweegt in bent. Van dit soort matrasbeschermers zijn er meerdere varianten beschikbaar op de markt. Zo zijn er hoeslakens, maar ook molton plateaus die gemaakt zijn om te passen in ledikanten of om een peutermatras. Ook zijn er rekbare versies die voorzien zijn van katoen en polyester.

Meer opties

De matrasbeschermers die we in onze webshop aanbieden hebben nog meer kwaliteiten. Zo zijn er die beschikken over noppen om de onderkant van een matras te beschermen. Wanneer een kind zeer beweeglijk is kan het matras verschuiven in het bed waardoor het slijtage veroorzaakt. De noppen voorkomen dat het van zijn plaats komt. Verder zijn er compleet waterdichte matrasbeschermers met een katoenen PU-laag.

Reageren is niet mogelijk.