Verras je collega’s met een van deze 5 toffe cadeaus! Verras je collega’s met een van deze 5 toffe cadeaus!

Je collega’s verrassen met een geschenk; 5 toffe ideeën

Of het nu je afscheid is, de verjaardag van een collega of gewoon om je waardering te laten blijken: een cadeau is altijd leuk om te geven. Weet je niet zo goed wat je moet geven? Hopelijk inspireren we jou met deze vijf tips.

Tip 1: Een leuke mok

Koffie of thee halen is altijd een goede reden om even de benen te strekken en de gedachten te verzetten. Veel mensen hebben dan ook een favoriete mok, of dit nou een klein kopje is of een grote beker waar bijna een liter thee in past. Het is leuk om iedereen een persoonlijke mok te geven, zodat niemand meer hoeft te vechten om de beste mok. In veel winkels vind je ook mokken met grappige teksten en afbeeldingen. Voor het koekiemonster van het kantoor kun je een mok kopen waar je onderin een stroopwafel kunt leggen zodat deze warm wordt.

Tip 2: Een bureauhangmat voor je voeten

Dit klinkt misschien alleen als een grapje, maar als je altijd rusteloze benen hebt, is dit een fijn hulpmiddel. Deze hangmat hang je onder het bureau en leg je vervolgens je voeten in. Hierdoor krijg je een betere houding die je langer volhoudt en is de doorbloeding in je benen beter. Een lekkere ergonomische werkplek dus. Zit je je dus regelmatig te ergeren aan die collega die maar niet kan stoppen met zijn of haar benen te bewegen? Dan kun je deze grappige hangmat cadeau doen!

Tip 3: Uitdelen met de feestdagen

Het hoeft echt geen speciale gelegenheid te zijn om je collega’s te trakteren op wat lekkers. Zo kun je met bepaalde feestdagen jouw collega’s verrassen met wat lekkers. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocolade geschenken tijdens Pasen, strooigoed en chocoladeletters tijdens Sinterklaas en een kerststol rond kersttijd.

Tip 4: Grappige muismatten

Ben je bang dat je collega’s je gaan vergeten omdat je ontslag hebt genomen? Een muismat is dan de ideale manier om je ex-collega’s altijd aan jou te laten herinneren. Of je nou een muismat laat bedrukken met foto’s van jou, of gewoon een grappige tekst: elke dag zullen ze ernaar kijken. Je kunt op veel plekken je eigen muismatten laten bedrukken, ook in kleine oplages.

Tip 5: Toiletgolf

Vraag je je soms af wat je collega’s zolang op het toilet doen? Nu hebben ze een goede reden om een kwartier weg te blijven! Het is natuurlijk een grapje (en ook best onhygiënisch), maar het werkt wel goed om er even helemaal tussenuit te zijn. Extra leuk voor de golfliefhebbende collega natuurlijk.

Reageren is niet mogelijk.