Woningen en bedrijven laten beheren door VvE beheerder in Utrecht Woningen en bedrijven laten beheren door VvE beheerder in Utrecht

Woningen en bedrijven laten beheren door VvE beheerder in Utrecht

Zijn er woningen of panden van bedrijven die men door een Utrechtse VvE Beheerder wil laten beheren? In dat geval kan men terecht op http://utrechtsevvebeheerder.nl/. Het bestuur kan worden overgenomen door een specialist die om weet te gaan met secretariële en financiële zaken. We kunnen advies geven bij het afsluiten van verzekeringen en dergelijken.

Naast administratief beheer is er ook nog beheer op technisch gebied, communicatie, bouwkunde en verder bieden we nog huismeesterdiensten aan. We handelen nog andere dingen af zoals schadeclaims en doen controles van de panden om te zorgen dat alles veilig is en blijft. We bieden totaalpakketten aan, maar ook maatwerk bij de Utrechtse VvE Beheerder is mogelijk.

De secretariële zaken regelen

De experts die bij Utrechtse VvE Beheerder werken kunnen de secretariële zaken regelen. Als men dus de administratie wil laten doen dan kan men bij ons bedrijf. Ze zijn opgeleid volgens onze eigen VvE-opleiding. Op die manier bent u er zeker van dat ze ervaring hebben met de taken die ze uitvoeren, maar ook met nauwkeurigheid en de gewenste kennis. Er kunnen ledenregisters aangelegd worden en verder kan er geïnformeerd worden over wat er aan de gang is. En ook het appartementsrecht is een onderdeel dat we kunnen verzorgen. De secretariële taken worden op die wijze door de Utrechtse VvE Beheerder gedaan. Zo kan men bedrijven en woningen laten beheren.

Financiële taken en onderhoud

Om financiële taken uit te laten voeren kan men bij de Utrechtse VvE Beheerder terecht. Voor het incasseren van ledenbijdragen, het bijhouden van de boekhouding, aanmaningen herinneren en het openen en het beheren van bankrekeningen die bedoeld zijn voor de Vereniging van Eigenaren kan men bij ons terecht. Jaarstukken kunnen worden opgesteld en degelijke ga dus voor financiële zaken naar de VvE beheerder in Utrecht.

Reageren is niet mogelijk.