Een eendaagse auto theoriecursus: hoe ziet de dag eruit Een eendaagse auto theoriecursus: hoe ziet de dag eruit

Een eendaagse auto theoriecursus: hoe ziet de dag eruit

Wat kun je verwachten tijdens een eendaagse auto theoriecursus? Wat word je die dag geleerd en wat moet je doen om goed voorbereid aan je theoriecursus te beginnen? In dit artikel wordt beschreven wat je kunt verwachten van een eendaagse auto theoriecursus.

De ochtend

Je zult vroeg in de morgen op locatie worden verwacht als je start aan je eendaagse auto theoriecursus. Tijdens de ochtend zal worden doorgenomen wat je kunt verwachten van de dag. De dag zal voornamelijk bestaan uit verschillende vormen van een theoriecursus die worden geboden. In de ochtend zal er klassikaal les worden gegeven. Wanneer je vragen hebt is tijdens de klassikale uitleg het moment om je vragen te stellen. Wanneer de middag aanbreekt zal er een verzorgde lunch wachten op je voor tijdens de pauze. De pauze bedraagt dan ook 30 minuten. Want alle tijd is nodig om je voor te bereiden om het examen.

De middag

Na de pauze zal je theoriecursus in de middag vervolgd worden. In de middag worden er klassikaal verschillende toetsen gemaakt. Dit wordt klassikaal gedaan, zodat iedereen vragen kan stellen als iets onduidelijk is. Tijdens de middag is er een korte pauze van 15 minuten om op adem te komen. Na deze pauze wordt de les vervat tot een uur voor je eindexamen bij het CBR. Wanneer de tijd zover is word je naar het CBR gereden met de bus.

Tijd voor slagen

Als de eendaagse theoriecursus erop zit word je met de bus naar het kantoor van het CBS gebracht. Wanneer je hier bent aangekomen word je verteld waar je heen moet. Vanaf dit moment ben je klaargestoomd om je theorie rijbewijs te halen. Na afloop van je examen dien je zelf vervoer te regelen voor je reis naar huis toe. Als je ook interesse hebt voor een interessante eendaagse theoriecursus, wacht dan niet langer en verdiep je in de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.