Een motor theorie cursus in Rotterdam Een motor theorie cursus in Rotterdam

Een motor theorie cursus in Rotterdam

De eendaagse motor theorie cursus in Rotterdam kan je zien als een spoedcursus die jou in een hoog tempo alles leert om het theorie examen te halen. Tijdens de motor theorie cursus in Rotterdam leer je alle belangrijke theorie en maak je dezelfde dag nog het examen zodat je nog zo veel mogelijk weet van de cursus.

De motor theorie cursus

Om zoveel mogelijk tijd te hebben voor het uitleggen van de zo veel mogelijk theorie. Omdat er zo veel wordt uitgelegd in een korte periode is een eendaagse cursus misschien niet voor iedereen weggelegd. Het grote voordeel is wel dat je maar een dag kwijt bent aan het halen van je motor theorie. Dit maakt het verleidelijk voor veel mensen om te kiezen voor een eendaagse motor theorie cursus. Als alle theorie is uitgelegd ga je oefenexamens maken zodat je bekend wordt met de vraagstelling van het examen en kom je erachter of je de theorie ook goed genoeg kent.

Weet je van jezelf dat je concentratie bijvoorbeeld niet goed genoeg is voor zo veel theorie in een keer dan kan je misschien beter kiezen voor een meerdaagse of online theorie cursus.

Het motor theorie examen

Als de eendaagse motor theorie cursus is afgelopen, dan is het tijd voor het theorie examen bij het CBR. Bij vrijwel alle cursussen ga je met alle andere kandidaten naar het CBR. Hier maak je het motor theorie examen dat bestaat uit 50 vragen. Al deze vragen gaan over verkeersregels, verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voortuigtechniek.

Om te slagen voor het theorie examen moet je minimaal 44 vragen goed beantwoorden. Heb je er 43 of minder dan ben je helaas gezakt. De uitslag of je geslaagd of gezakt bent, krijg je direct na het maken van je examen te zien op je scherm.

Reageren is niet mogelijk.