3 bruikbare tips bij het inpakken van jouw inboedel 3 bruikbare tips bij het inpakken van jouw inboedel

3 bruikbare tips bij het inpakken van jouw inboedel

Wanneer je gaat verhuizen, zit het probleem niet zozeer in het transport van de spullen. Je kunt een verhuiswagen en/of verhuislift huren, of het natuurlijk in zijn geheel uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Er komt meer kijken bij het in- en uitpakken van jouw spullen. Want hoe zorg je er nou voor dat er niets beschadigd raakt? Geen zorgen, want hieronder hebben we 3 bruikbare tips voor het inpakken van jouw inboedel!

Kasten in folie wikkelen

Kasten blijven een zorgenkindje bij iedere verhuizing. Zo kan de kast beschadigen doordat lades en deurtjes per ongeluk open gaan, maar blijft het ook een onwijs gedoe om al die kleine spulletjes uit te laden en weer in te laden in de kast. Dit kun je voorkomen door jouw kasten in te pakken in folie.

Schroeven sorteren

Mocht je kasten, bureaus en andere grote meubels toch liever demonteren, dan is het belangrijk dat je goed onthoudt welke schroeven en bouten waarbij horen. Dit kan alleen door alles goed te sorteren. Doe de schroeven in plastic zakjes (zoals broodzakjes) en schrijf op welke zakjes bij welk meubelstuk horen. Hierdoor weet je direct wat waarbij hoort.

Snoeren fotograferen

Je denkt misschien dat je alle kabels netjes hebt bevestigd en dat je dit in jouw nieuwe huis zo weer allemaal in elkaar zet, maar dit kan toch op het moment suprême vies tegenvallen. Wil je dit voorkomen, dan doe je er goed aan om alles netjes te fotograferen. Maak foto’s vóórdat je alles ontkoppelt, zodat je precies weet wat waarbij hoort. Hierdoor weet je als je alles weer aan gaat sluiten in jouw nieuwe huis precies hoe de tv, het modem, de computer en andere apparaten aangesloten dienen te worden.

Reageren is niet mogelijk.