​​Betaal niet te veel voor je nieuwe Apple ​​Betaal niet te veel voor je nieuwe Apple

​​Betaal niet te veel voor je nieuwe Apple

Dat Apple niet goedkoop is, is geen nieuws. Dat betekent niet dat je er altijd de maximale prijs voor hoeft te betalen. Neem bijvoorbeeld een MacBook aanbieding. Dat is slechts een voorbeeld van een product van Apple dat je met korting kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Apple watch. Wat je ook zoekt van Apple, als je even zoekt, kun je altijd een aanbieding vinden. Zo betaal je nooit te veel voor je nieuwe Apple producten.

 

MacBook

Een MacBook is een Apple laptop. Bij Apple kun je je producten altijd eenvoudig koppelen. Als je dus al een iPhone of een Mac hebt, combineer je ze gemakkelijk. Een Mac is de computervariant. Een MacBook koop je in een variant Air of Pro. Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro hebben verschillende formaten. De kleinste is 13 inch en de grootste 16 inch. Natuurlijk zijn er ook variaties in de technische specificaties en verschilt elke MacBook qua gewicht. Zwaarder dan 2,15 kilo zul je ze niet vinden. Een MacBook Air is het lichtst.

 

Apple watch

Van de Apple watch zijn maar liefst 7 varianten. Ze verschillen in allerlei opzichten Beginnend bij de kleur en het materiaal van de polsband. Met een Apple watch heb je apps via je horloge. Qua schermformaat schelen de horloges niet veel, hoewel er bij nieuwere modellen meer display op het scherm te zien is. De capaciteit van de horloges verschilt van 8 GB tot 32 GB.

Reageren is niet mogelijk.