De Wit Hekwerken De Wit Hekwerken

De Wit Hekwerken

Als u een team specialist wilt die goed zijn in hekwerk voor de tuin dan kunt u bij ons terecht. Ons hekwerk tuin is van hoge kwaliteit en wordt gemaakt door professionals uit ons familiebedrijf De Wit Hekwerken. We hebben vele jaren aan ervaring en kunnen vanaf de eerste stap alles opbouwen. Zo kunnen we beginnen met een schets van het ontwerp en dit verder uitwerken tot een product en vervolgens tot een geïnstalleerd tuin hekwerk en poorten.

Daarbij kan men kiezen uit twee verschillende vormen. De een is sierhekwerk dat past bij een bepaalde stijl van een woning en daarnaast zijn er hekken die vooral functioneel zijn. De bouw van deze producten is in ons beheer waardoor we de kwaliteit onder controle kunnen houden. Hierdoor hebt u over vele jaren nog plezier van het geplaatst hekwerk in uw tuin.

Poorten en sierhekwerk

Het hekwerk dat in de tuin past is sierhekwerk en fraaie poorten. Aangezien men in de tuin zal vertoeven of omdat dit de entree naar uw woning kan zijn is het natuurlijk mooi als het hekwerk en de poorten die daar geïnstalleerd zijn er goed uitzien. Het vakwerk dat daarbij komt kijken is afkomstig van onze lassers die veel ervaring hebben en raad weten met metalen. Daardoor krijgt men een duurzaam product dat nog lange tijd meegaat. De fabricage vindt plaats in een moderne productiehal waar we dus zelf het eindproduct creëren dat uiteindelijk bij uw huis of bedrijfspand wordt geplaatst. Aangezien we veel kennis hebben op het gebied van poorten en hekwerk in de tuin kunnen we een gepast advies geven.

Andere hekwerken

Naast hekwerken die in de tuin horen kunnen we nog ander werk afleveren. Zo zijn er verscheidene soorten poorten en hekken die men kan plaatsen. Men kan dubbelstaafmathekwerk opleveren, maar ook gaashekwerk. En zo zijn er draaiende poortdeuren. Wat men ook wil bij ons kan men dergelijk diensten naast hekwerk tuin krijgen.

Reageren is niet mogelijk.