Een speelhuisjes, schommel of zandbak: je doet er je kind én jezelf een enorm plezier mee Een speelhuisjes, schommel of zandbak: je doet er je kind én jezelf een enorm plezier mee

Een speelhuisjes, schommel of zandbak: je doet er je kind én jezelf een enorm plezier mee

Speelhuisjes, schommels, een zandbak, glijbanen, al het buitenspeelgoed kan zowel de ouders als de kinderen helpen. Kinderen bij hun mentale en fysieke ontwikkeling, en ouders bij hun gemoedsrust. En dat alles in het prettige comfort van hun eigen tuin. Daarom is het kiezen van het perfecte ontwerp om je kind cadeau te doen een cruciale beslissing! Of kies Berg PlayBase, waar het hele gezin plezier van heeft!

Beschikbare ruimte en locatie

Voordat je op zoek gaat naar het model en het ontwerp van een speelhuisje, moet je nagaan hoeveel ruimte er in je achtertuin beschikbaar is om een speelhuisje neer te zetten. In principe moet je de afmetingen weten van het gebied waar je een speelhuisje wilt plaatsen. Wil je er nog een schommel bij of een zandbak? Houd dan ook rekening met de extra ruimte die daarmee gepaard gaat Voor kleinere tuinen is een speelhuisje op palen misschien beter geschikt door gebruik te maken van de verticale ruimte.

Ook moet je er altijd aan denken om een speelhuisje op een vlakke ondergrond te monteren, zodat het niet kan wegzakken of rotten in een vochtige omgeving. Een van de beste opties zou zijn om een stevige ondergrond te maken voordat je besluit een speelhuisje op te zetten in je tuin.

Wat betreft de locatie, probeer een plek in je tuin te kiezen waar het speelhuisje veel zonlicht en frisse lucht krijgt. Je kunt de set ook op een plek zetten waar je je kinderen gemakkelijk in de gaten kunt houden. Zorg ervoor dat de plaatsing vrij is van scherpe voorwerpen, insecten en gevaarlijke plaatsen.

Budget

Naast de beschikbare ruimte, is het ook belangrijk om je budget in te schatten voor een speelhuisje. Van de meest betaalbare ontwerpen tot de premium modellen, er is een scala aan speelhuisjes in verschillende prijsklassen. Echter, een hogere investering in het begin, voor wat meer plezier en zelfs frivole functies voor je kinderen zal praktischer zijn op de lange termijn!

Duurzaamheid

Iedereen wil dat zijn kinderen zich met een nieuw speelhuisje sociaal en mentaal kunnen ontwikkelen en wat beweging krijgen. Maar ook hun veiligheid is een belangrijk aspect. De meeste speelhuisjes zijn duurzaam gemaakt en EN-71 goedgekeurd voor veiligheid.

Reageren is niet mogelijk.