Je woning is beschadigd tijdens de storm: wat doe je nu? Je woning is beschadigd tijdens de storm: wat doe je nu?

Je woning is beschadigd tijdens de storm: wat doe je nu?

Dakdekker.nl is de specialist op gebied van daken. Als u op zoek bent naar een nieuw dak, dan kunt u de terecht bij https://www.dakdekker.nl/.Wat moet je doen als de storm het dak van je woning heeft beschadigd?

Een avond om niet te vergeten

Het is al laat op de avond als je wilt gaan slapen. In het begin van de avond heb je ervoor gekozen om je kinderen om 08:00 naar bed toe te brengen. Doordat je morgen vrij bent heb je ervoor gekozen om de avond nog even lekker op de bank door te brengen. Daarom ben je tot een uur of 00:00 aan het genieten van de nieuwste aflevering van je favoriete serie: Game of Thrones. Wanneer je eindelijk in bed ligt en wilt gaan slapen begint het buiten te stormen. Door deze storm schrik je wakker rond een uur of 02.00 vanwege het gegil van je kinderen. Ze zijn namelijk naar je toe gekomen omdat een boom dreigt om te vallen, want enkele minuten hiervoor is de bliksem ingeslagen. Hierdoor bel je snel 112 en vlucht je de woning uit. Na alle ellende wordt de volgende ochtend de boom verwijderd en wordt de schade opgenomen, wat moet je nu doen?

Reparatie is nodig

Nadat alle hulpdiensten weer zijn vertrokken wordt de schade opgenomen. Een VvE beheerder als VT2000 Rotterdam kan hierbij een uitkomst bieden. Uit het schaderapport blijkt dat het dak flink is beschadigd door de boom die alsnog voor een deel op de woning terecht is gekomen. Je zit nu met een flinke beschadiging aan je woning. Je zult dit uiteraard moeten laten repareren, nadat je contact hebt opgenomen ben je in contact gebracht met PrimoDak om je dak te laten repareren. Nadat je dat werd gerepareerd kon je weer gaan genieten van je welverdiende nachtrust. Voor informatie over andere situaties kan je terecht op Klusvisie. Als je ook een dakreparatie nodig hebt, wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend contact op!

Reageren is niet mogelijk.