Sierpoorten van De Wit Hekwerken Sierpoorten van De Wit Hekwerken

Sierpoorten van De Wit Hekwerken

Wilt u kiezen uit prachtige sierpoorten? De Wit Hekwerk biedt daarin een ruim aanbod. Zo kunt u bij De Wit Hekwerk uit looppoorten, tuinpoorten, schuifpoorten en andere constructies kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een van de vele sierhekwerken te nemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de stijl van een bepaalde regio een sierhek te nemen.

Wat uw wensen ook mogen zijn. Bij De Wit Hekwerken kunt u zelf bepalen welke ornamenten er worden gebruikt en wat voor patronen er worden toegepast. In die zin hebt u complete controle over het eindresultaat. Voor het zover is hebben we alle stappen in handen. Als expert in sierpoorten kunnen we dan het ontwerp creƫren, de constructie bouwen en het eindproduct plaatsen. Zo biede De Wit Hekwerk al haar klanten de beste service.

Prachtige sierpoort laten plaatsen

Er zijn veel keuzes in sierpoorten. De Wit Hekwerk is specialist op dit gebied en kan de vorm en stijl van elke loop-, tuin-, schuif- en normale poort bepalen. Men kan denken aan rechte constructies waarbij enkel loodrechte spijlen worden gebruikt. Zo kan De Wit Hekwerk stijlen als Bern, Madrid, Helsinki en dergelijke toepassen. Er zijn tevens mogelijkheden waarbij er een golving in de bovenste staaf is aangebracht. En verder kan men beslissen of er ornamenten, sierpunten en paalkoppen geplaatst moeten worden. Genoeg keuze dus. Er is zelfs een mogelijkheid om met een laser een vorm te laten maken. Al met al kan men de prachtigste sierpoorten laten construeren door De Wit Hekwerk.

Expert in sierwerk

Als expert in sierwerk kan De Wit Hekwerk advies op maat geven. Door de vele keuzes kan het onduidelijk zijn wat men precies wil. Een specialist van ons bedrijf kan u daarbij helpen om de juiste oplossing te vinden.. Zoekt men dus extra service voor een sierpoort, dan kan men daarvoor bij De Wit Hekwerk terecht.

Reageren is niet mogelijk.