Ga je verhuizen? Urban Flex helpt je Ga je verhuizen? Urban Flex helpt je

UrbanFlex is de specialist op gebied van alternatieve opslagmethodes. UrbanFlex biedt namelijk wat u zoekt in een verhuurder van opslagruimtes: veiligheid. Als je gaat verhuizen van de oude woning, naar de nieuwe woning. Dan zal je extra ruimte nodig hebben voor de opslag van je spullen, maar waar kan je dit het beste doen?

De huizenmarkt

Je hebt jaren geleden met je partner een woning gekocht, deze woning leek de droom te zijn die zou gaan uitkomen. Want je had samen een leuk geldbedrag opgespaard en opzij gezet om samen een woning te kopen. Maar nadat je een aantal jaren verder bent, heb je niet alleen de woning aangepast, maar ook nog eens gekozen voor gezinsuitbreiding. Daarom woon je niet meer met twee mensen in dezelfde woning, maar inmiddels met vijf personen en de zesde deelnemer van het gezin is ook al onderweg. Daarom kies je er samen voor om met je partner te gaan kijken naar een nieuwe woning. Daarom ga je samen de huizenmarkt af om te bekijken wat er allemaal wordt aangeboden. En doe je een onderzoek naar verhuizers of ander vervoer voor je spullen op Transport & Logistiek. Na lang zoeken vind je samen de perfecte woning. Wanneer je zover bent zal je langs de notaris gaan om de laatste financiële aspecten af te ronden voor de nieuwe woning. Je komt op de dag dat je wilt gaan verbouwen en verhuizen, maar hierdoor kom je erachter dat je ruimte tekort komt. Hoe kan je dit het beste gaan oplossen?

Alternatieve opslagruimtes

Als je gaat verhuizen en je hebt twee woningen, maar toch ruimtegebrek. Dan is het wel zo verstandig om in een vroeg stadium een alternatieve opslagruimte te huren. Want hier zal je namelijk het overgrote gedeelte van je spullen kunnen opslaan als je bent bezig met klussen en verhuizen. Als je ook in eenzelfde soort situatie zit en je hebt een alternatieve opslagruimte nodig, wacht dan niet langer en neem direct contact op met UrbanFlex en bekijk samen wat de mogelijkheden zijn!

Reageren is niet mogelijk.