Welke eisen worden er gesteld aan een industrieel reiniger? Welke eisen worden er gesteld aan een industrieel reiniger?

Welke eisen worden er gesteld aan een industrieel reiniger?

Industrieel reinigen is een breed vakgebied. Het leveren van industriële reiniging wordt dan ook gezien als maatwerk. Per branche verschillen de schoonmaakeisen sterk. In dit artikel lopen we langs de eisen die u in bepaalde branches kunt verwachten. Bent u op zoek naar een industrieel reiniger? Dan kunt u terecht bij Basiq Group! Op https://basiqgroup.nl/ kunt u de diensten die worden aangeboden door Basiq Group eens rustig langslopen.

Eisen binnen de levensmiddelen industrie

Binnen de levensmiddelenindustrie zijn de eisen aan de reiniging van de objecten die worden gebruikt in het productieproces erg streng. Dit komt omdat veel van deze producten residu achterlaten op de gebruikte objecten in het productie proces. De reinigingsproducten die worden gebruikt binnen de levensmiddelen industrie moeten ook goedgekeurd zijn. Dit gebeurt door middel van een zogeheten NSF-certificaat. Dit certificaat wordt ook gebruikt binnen de voedingsindustrie

Medische en dentale industrie

De voorwerpen die worden gebruikt in de dentale industrie bevatten vaak moeilijk bereikbare oppervlakken. Het is erg belangrijk dat deze ook goed schoongemaakt worden. De eisen op het gebied van hygiëne zijn binnen de dentale industrie erg hoog. Daarom kiezen bedrijven binnen de dentale industrie voor ultrasone reiniging. Dit betekend dat er gebruik wordt gemaakt van een combinatie van Handmatige en automatische schoonmaakmethoden.

Metaalindustrie

Niet alleen het product wat u maakt is van belang bij de reinigingsmethoden. In bijvoorbeeld garages en andere bedrijven binnen de metaalindustrie is er namelijk vaak overlast van olie en vet op de grond. Het is daarbij van belang dat dit wordt opgeruimd zonder dat het oppervlak van de producten worden aangetast. Denk daarom goed na over de ondervloer en het soort product dat u gebruikt bij het kiezen van de reinigingsmethode. Weet u hier niet voldoende over? Schakel dan de hulp in van Basiq Group. Voor elk vraagstuk op het gebied van reiniging zijn zij in te schakelen!

Reageren is niet mogelijk.