Werken op hoogte is ideaal met een spinhoogwerker! Werken op hoogte is ideaal met een spinhoogwerker!

Werken op hoogte is ideaal met een spinhoogwerker!

Wanneer je moet schilderen, bomen wilt verzorgen, in de bouw aan het werk bent, een schoonmaak klusje wilt doen of zonnepanelen wilt aanbrengen, met andere woorden wanneer je de hoogte in moet, Dan is een spinhoogwerker een ideale oplossing!

Wat is een spinhoogwerker?

Een spin hoogwerker is en licht gewicht op het gebied van hoogwerkers en makkelijk te gebruiken op verschillende ondergronden dankzij het rupsonderstel waar de machine gebruik van maakt. Hierdoor is deze machine goed in te zetten op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Een spin hoogwerker is uitgerust met verschillende armen, uitschuifbare giek en een jib arm. Deze machines staan op verschillende steunpoten of stabilisatoren die het chassis waterpas stellen en hierdoor hebben ze een groot werkbereik.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een spinhoogwerker?

Een van de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een spinhoogwerker is het werkbereik en de werkhoogte van de machine. Dit is belangrijk omdat je wel de juiste  hoogte kan bereiken voor je werkzaamheden. Bepaal dus eerst op welke hoogte je veelal aan het werk zult gaan zijn. Ook moet je het juiste transport hebben om de hoogwerker te vervoeren van a naar b. Hou dus rekening met het gewicht dat je aanhangwagen en auto of bus kan dragen.

De aanschaf van een spinhoogwerker

Een spinhoogwerker aanschaffen is een grote investering en dit bedrag kan niet altijd handig zijn om in één keer te voldoen. Bij Totaallift weten ze dit maar al te goed en bieden ze om deze reden ook lease contracten aan. Op deze manier kun je de kosten spreiden over een langere periode en wel de hoogwerker aanschaffen die je nodig hebt voor je werkzaamheden en kun je kapitaal beschikbaar houden voor uw onderneming om te blijven groeien.

Hoe werkt leasen?

Wanneer je wil gaan leasen gaat iemand anders het geld aan je lenen zodat je niet de hele investering  in één keer hoeft te doen. In veel gevallen word je in contact gebracht met een lease-adviseur waardoor je niet zelf hoeft om te kijken naar alle randzaken.

Reageren is niet mogelijk.