Basiq Group onderhoudt houten vloeren Basiq Group onderhoudt houten vloeren

Basiq Group onderhoudt houten vloeren

Een houten vloer staat misschien erg mooi, maar dit wilt u natuurlijk wel zo houden. Daarom geven wij u in dit artikel een aantal tips om het houtwerk langer mooie te houden. U kunt het onderhoud aan de houten vloer ook overlaten aan een professional zoals Basiq Group. Zij zullen de vloer op vakkundige manier opknappen. Kijk op https://basiqgroup.nl/ om het aanbod te bekijken.

Zand op de vloer

Zand en kleine steentjes op de vloer zullen krassen aanbrengen op de houten vloer. Deze krassen zijn vervolgens enorm moeilijk te verwijderen. Daarom moet u uw houten vloer dagelijks stofzuigen. Houdt de borstels bij het stofzuigen naar beneden, zo zorgt u ervoor dat de stofzuiger zelf geen krassen achterlaat op het laminaat. Schaf om deze reden ook een deurmat aan als u een houten vloer heeft. Zodoende houdt u al het vuil dat bestaat uit zand en steentjes buiten de deur!

Scherpe objecten en krassen

Let er goed op dat er geen scherpe voorwerpen op uw houten vloer terecht komen. Deze zullen er namelijk voor zorgen dat er binnen de kortste keren krassen op uw houten vloer komen te zitten. Pas ook op  met hoge hakken op de houten vloer. Er zijn gevallen bekend waarbij de hoge hakken krassen op de houten vloer hebben veroorzaakt. Een andere hoofdveroorzaker van krassen op de houten vloer zijn stoel en tafelpoten. Door viltjes onder deze voorwerpen te plaatsen voordat u deze gaat verschuiven zal dit enorme schade aan de houten vloer besparen.

Professional inhuren?

U kunt uw vloer ook laten onderhouden door een specialist in het vakgebied. Een specialist kijkt vaak met een iets andere blik naar de ligging van het houtwerk waardoor zij een beter inschatting kunnen maken welke behandeling nodig is voor de houten vloer. Een van deze specialisten is Basiq Group. Kijk op de website van basic Group voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk.