Rittenregistratie zonder GPS Trackers Rittenregistratie zonder GPS Trackers

Rittenregistratie zonder GPS Trackers

Voor veel bedrijven die geen gebruik maken van GPS Trackers is rittenregistratie erg lastig. Er kunnen expres of per ongeluk fouten in gemaakt worden. Dit kan tot hoge kosten voor het bedrijf leiden.

Bijhouden van alle ritten

Het bijhouden van alle ritten die gemaakt worden door werknemers is erg veel werk. In veel bedrijven moeten werknemers heen en weer rijden. Zo moet een verloskundige van patiënt naar patiënt rijden en weer terug naar kantoor. Er moet voor de administratie en uitbetaling precies worden bijgehouden hoe lang de verloskundige gereden heeft en van welk punt naar welk punt. Soms is het ook nog nodig om de precieze route bij te houden. Dit kost echter zeer veel tijd. De verloskundige moet na elke rit even de tijd nemen om alles op te schrijven en dit later door te geven aan de leidinggevende. Dit kost zonder GPS Trackers erg veel tijd en moeite.

Route door GPS Trackers

Het is in de praktijk niet altijd mogelijk om precies dezelfde route te nemen. Veel bedrijven verlangen echter wel van werknemers dat ze vaste routes hebben. Door files, omleidingen of ongelukken op de weg is het echter soms sneller om een andere route dan normaal te nemen. GPS Trackers kunnen dit echter precies bijhouden voor werknemers. Het systeem achter de GPS Trackers houdt bij waar er files zijn en welke routes het snelste zijn. Hierdoor kan de werkgever makkelijk zien waarom iemand een bepaalde route heeft genomen, zonder steeds om uitleg te moeten vragen.

Fleetmanagement, tracking & trace en GPS Trackers

Global Trackmarks kan met behulp van GPS Trackers bedrijven helpen bij de rittenregistratie. Alles wordt geautomatiseerd, waardoor het geen tijd en moeite meer kost. Daarnaast is Global Trackmarks ook een expert op het gebied van fleetmanagement en tracking & trace. De experts zijn zeer ervaren en kunnen hierdoor iedereen geschikt advies geven over fleetmanagement, tracking & trace en GPS Trackers.

Reageren is niet mogelijk.