Wat is Basiq Cleaning dakcoating? Wat is Basiq Cleaning dakcoating?

Wat is Basiq Cleaning dakcoating?

Wanneer je schone dakpannen wilt en hebt besloten dit door Basiq Cleaning te laten doen is het handig om te weten wat dakcoating precies inhoudt. Je huis is namelijk een groot onderdeel van de uitstraling die je hebt en het dak is daar een onderdeel van. Wanneer je smerige dakpannen hebt gaat dit de uitstraling van je woning verminderen. Dit is natuurlijk niet wat je wilt, want je wilt natuurlijk een mooie uitstraling hebben. Dat is de reden van dit artikel. Dit artikel laat zien hoe https://basiq-cleaning.nl/ door middel van dakcoating de uitstraling van je huis weer top maakt.

Wat houdt het in?

Wanneer je smerige dakpannen hebt verpest dit natuurlijk de uitstraling van je huis. Dit is niet wat je wilt, want je wilt natuurlijk positief opvallen in het dorp. Dat is de reden dan je Basiq Cleaning in moet schakelen. Basiq Cleaning gaat namelijk eerst de dakpannen reinigen. Het reinigen moet gebeuren om zo de mos en algen van het dak te krijgen. Dit geeft overigens de smerige look. Wanneer het gehele dak gereinigd is gaat de coating eroverheen. Deze coating gaat ervoor zorgen dat de dakpannen niet snel weer vies gaan worden. Je wilt namelijk dat wanneer het schoon is ook schoon blijft. De coating die eroverheen gaat is eigenlijk een beschermlaag. Deze beschermlaag gaat ervoor zorgen dat de algen en het mos niet makkelijk terug kunnen komen.

Waarom is alleen reinigen niet genoeg?

Je wilt dat je dak schoon is en ook schoon blijft. Wanneer Basiq Cleaning alleen het dak gaat reinigen is de kans groot dat na een paar maanden al groene plekken te zien zijn. Algen en mos ontstaan namelijk snel bij nat weer. We wonen in Nederland en dat is ook de reden dat de daken zo snel groen worden. Het is namelijk vaak nat in Nederland. Wanneer je na het reinigen ook een coating over het dak smeert blijft het dak veel langer mooi en schoon. Dit is natuurlijk wat je wilt neem daarom snel contact op met Basiq Cleaning.

Reageren is niet mogelijk.