Wie reinigen eigenlijk de plaats delict? Wie reinigen eigenlijk de plaats delict?

Wie reinigen eigenlijk de plaats delict?

Qlean Business is een van de vele bedrijven die de plaats delict van een ongeval, misdaad, overlijden of verwaarlozing opruimen. Wanneer er iets erg is gebeurt zoals bovenstaand is het van belang dat dit nadat er onderzoek gedaan is opgeruimd wordt. Dit moet nadat het onderzoek gedaan wordt direct opgeruimd worden, omdat het respectloos is voor de situatie om dit te laten liggen. In dit artikel wordt duidelijk wat de aanpak is van de politie omtrent een plaats delict en hoe Qlean Business hierbij kan helpen.

Stap 1

Wanneer de politie gebeld wordt om naar een plaats delict te gaan drinken ze niet rustig hun koffie op. Het is belangrijk dat de politie gelijk met sirenes naar de plek gaat. Dit moeten ze direct doen omdat ze niet zeker weten wat de ernst is van ongeval. Qlean Business weet op dit moment nog van niks.

Stap 2

Eenmaal aangekomen op de plaats delict gaat de politie zijn werk doen. Het gaat de betrokkenen helpen en gaan onderzoek doen. Op dit moment wordt Qlean Business ingelicht. Dit is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het opruimen van de crime scene. Qlean Business kan pas beginnen met het opruimen van de scene wanneer de politie hier toestemming voor heeft gegeven. De politie moet namelijk eerst het onderzoek afronden.

Stap 3

Wanneer de politie goedkeuring heeft gegeven aan Qlean Business kan de plaats delict schoongemaakt worden. Doordat Qlean Business een professioneel bedrijf is en vele jaren ervaring heeft is het mogelijk om iedere crime scene op te ruimen. Als het gaat om een voertuig kan je tevens Truck wash inschakelen voor een grondige reiniging. Qlean Business neemt het reinigen, ontsmetten, ontgeuren van de ruimte en het verwijderen van alle sporten op de plaats tot zich. Door de juiste producten te gebruiken is dit voor Qlean Business geen probleem. Wilt u meer weten hoe zij te werk gaan? Neem dan snel contact op met het bedrijf!

Reageren is niet mogelijk.