Haar implanteren Turkse kliniek Haar implanteren Turkse kliniek

Haar implanteren Turkse kliniek

Wordt u kaal en wilt u er vanaf? Dan kunt u uw haar implanteren in een Turkse kliniek. Global Hair heeft contact met de beste haarklinieken in Turkije en kan u naar de meest professionele en goedkope haarspecialisten doorsturen. Baardtransplantatie is een mogelijkheid voor mensen die weinig haren hebben in hun baard. Een andere mogelijkheid is de keuze in wenkbrauwtransplantatie. Dat is voor mensen die lange tijd hun wenkbrauwen hebben geëpileerd waardoor ze nu niet meer goed terugkomen.

In ieder geval kan een consultant van Globalhair.nl voor Turkse haartransplantatie zorgen waarbij de FUE (follicle unit extraction) methode wordt gebruikt. In enkele gevallen wordt de FUT (follicle unit transplant) methode toegepast. Als consulent raadt Global Hair aan om te kiezen vor de FUE techniek in plaats van FUT. De eerste methode qua implantatie brengt minder schade met zich mee aan de hoofdhuid. Voor alle informatie over het laten transplanteren van haar kunt u bij ons terecht.

Beste haarklinieken

Met Globalhair.nl kunt u in contact komen met de beste Turkse haarklinieken die er zijn. Een professionele ISHRS haarchirurg zal dan uw haar implanteren om kaalheid, opkomende haaruitval, een dunne baard of een dunne wenkbrauw tegen te gaan. Wilt u dus kwaliteit haartransplantatie ontvangen van een FUT of FUE haarspecialist dan is het noodzakelijk om met een van onze consulenten te spreken over het transplanteren van hoofdhaar. Maak ook een afspraak met Global Hair en kies voor haartransplantatie in een kliniek in Turkije.

Goedkoop in Turkije

Een groot voordeel van het laten implanteren van haren in een Turkse haarkliniek is dat de haartransplantatie zeer goedkoop is. De gemiddelde prijs van een haarimplantatie ligt rond de €1900. Hooguit is de prijs voor het laten transplanteren van haar zo’n €4000. Zelfs in dat geval is het nog tweemaal goedkoper dan in Nederland of België. Spreek af voor een consult met Globalhair.nl en u kunt te weten komen waar in Turkije het voor u het goedkoopst is om uw wenkbrauwen, uw baard of uw hoofdhaar te implanteren.

Reageren is niet mogelijk.