Waarom moet u de kilometerstand met een kilometerregistratiesysteem vastleggen? Waarom moet u de kilometerstand met een kilometerregistratiesysteem vastleggen?

Waarom moet u de kilometerstand met een kilometerregistratiesysteem vastleggen?

Het kilometerregistratiesysteem van GTM is het registratiesysteem dat u nodig heeft voor uw voertuig. Als u op zoek bent naar kilometerregistratiesysteem, dan is GTM de beveiligingsexpert waar u naar op zoek bent. Waarom is het belangrijk dat je de kilometerstand bijhoudt?

Vastleggen voor controle

Als je er in Nederland voor kiest om een leaseauto aan te schaffen, dan zul je er rekening mee moeten houden dat je moet voldoen aan een aantal spelregels. Deze spelregels zijn opgesteld door de Nederlandse overheid, dit betekent in andere woorden dat je verplicht bent om je hieraan te houden. Maar wat zijn nu eigenlijk in de praktijk de regels waar je aan dient te voldoen?

De spelregels

Als je van plan bent een leaseauto aan te schaffen, dan is het raadzaam om alle verplichtingen die hierbij komen kijken goed in je op te nemen. Want er zijn namelijk veel mensen die dit niet hebben gedaan en daardoor in de problemen zijn gekomen. Als je een leasecontract afsluit dan ben je verantwoordelijk voor de betalingen die maandelijks moeten worden verricht. Verder ben je als auto leaser ook verantwoordelijk voor de bijtelling of voor de kilometerregistratie. Als je geen behoefte hebt aan al de handmatige handelingen voor de kilometerregistratie, wat zou je dan kunnen doen?

Alternatieve opties

Als je meer van de digitale revolutie bent en graag je kilometerregistratie online wilt bijhouden, dan is het verstandig om eens contact met de specialist op te nemen. GTM is namelijk de specialist op dit gebied. Want als je gebruik maakt van een GPS systeem in de auto, dan is het mogelijk om dit systeem te kopellen aan een kilometerregistratie systeem. Dit biedt namelijk veel voordelen als je als ondernemer druk bezig bent om je organisatie te laten groeien. Als je ook interesse hebt in online kilometerregistratie, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

Reageren is niet mogelijk.